Haluaisitko tulla töihin toimihenkilöksi harkkoihin tai kisoihin, mutta et tiedä miten? Mitä erilaisia tehtäviä siellä on? Miten saat koirallesi kisakirjat? Meillä harkkojen toimihenkilöt saavat juoksuttaa omat koiransa ilmaiseksi harkkojen alkuun ennen muita tai jälkeen, juovat kahvit veloituksetta sekä saavat ilmaisen ”vapaavetokortin”, jolla voi juoksuttaa koiran ilmaiseksi esim. seuraavissa harkoissa. Voit ottaa koirasi mukaan harkkoihin, vaikka olisitkin toimihenkilönä muutaman tunnin. Yhdistä koiran harrastus ja tule samalla tutustumaan yhdistyksen porukkaan (uusia vitsejä kahvituokiolle kaivataan kipeästi). Sinun ei tarvitse omistaa vinttikoiraa tullaksesi mukaan toimintaan. Voit harrastaa viehejuoksua minkä tahansa rodun kanssa.

 Tule kuuntelemaan ja kysy rohkeasti mieltä askarruttavista asioista. Tervetuloa mukaan porukkaan!

Koulutustilaisuus uusille harrastajille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *