Syksyn näyttelyharjoitukset

Lokakuusta 2023 vuoden loppuun asti yhdistys vuokraa Foxhallia Ylöjärveltä, osoite Teollisuustie 6, 33470 Ylöjärvi. Näyttelyharjoitukset järjestetään joka maanantai 2.10. alkaen klo 19-20. Kauden 2023 näyttelyharjoitukset on tarkoitettu vain jäsenille, ryhmän maksimikoko on 8 koirakkoa joka on jaettu puolituntisiin. Loppuvuoden hinta on jäsenille 3€/kerta, jolla maksamme lämpimän treenihallin käytön. Maksu suoritetaan etukäteen ennen treenejä yhdistyksen tilille FI09 1146 3001 1167 11 / Pirkanmaan Vinttikoirakerho ry viitenumerolla 20239. Kuitti toimitetaan ennen treenejä osoitteeseen nayttelytoimikunta@pvk-kauppi.fi. Varattavat paikat treeneihin tulee varattaviksi keskiviikkoisin klo 20 osoitteeseen www.pvk-kauppi.fi/harkat. Poikkeuksena ensimmäiset 2.10. harkat julkaistiin suoraan jo varattaviksi, seuraavat treenikerrat edellä mainitun varaussysteemin mukaan. 2.10. treenit ovat täynnä, lista on lukittu.

Meillä treenataan hyvällä mielellä ja positiivisen vahvistamisen kautta! Kaiken tasoiset koirakot ovat tervetulleita. Lisää ohjeistuksia voit käydä lukemassa kotisivuilta https://www.pvk-kauppi.fi/harjoitukset/

Syysterveisiä näyttelytoimikunnalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *